Köpa lägenhet

Att äga en egen lägenhet i Stöten är fantastiskt. Du har tillgång till den året runt och bestämmer själv om du vill hyra ut lägenheten eller inte. Du kan hyra ut lägenheten själv eller vara med i ”poolen”, då hyr du ut din lägenheten genom Stötens bokning. Du bokar själv upp de veckor du ska vara här och lämnar resten till uthyrning hos Stöten Bokning, om du så önskar.

Lägenheterna är på 35 kvm och har 2 sovrum med 4 bäddar + 2 bäddar i bäddsoffa i storstugan. Lägenheterna är belägna mitt i backen, med bara ca 100 meter till affär, bad och restauranger. Här bor ni mitt i backen och bilen behöver ni inte använda under er vistelse i Stöten Mitt. Lägenheterna är bra planerade med allrum och köksavdelning med kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. I storstugan finns soffgrupp med bäddsoffa samt kabel-TV. Kaklat hygienutrymme med dusch/wc och torkskåp. Varje lägenhet har egen balkong och skidförråd finns i huset.

Gemensam bastu finns i husen, öppen alla dagar under säsongen. Det finns även gemensamma utrymmen där te.x. barnen kan hänga och titta på tv eller spela kort.

 

Aktuellt utbud hittar du på www.hemnet.se 

Bild från entré Stöten Mitt nedre.